Vi stod også med stolthed, vi betaler du dobbelt

Europæiske kampagne “Spartak” har fejlet – ikke hjulpet af afkastet Levitsky. Det viste sig, at Maxim, ak, er ikke Filimonov. Den sidste plads i gruppen – to uafgjorte, fire nederlag, målscore 7:16. Nul point og en 1:18 vil være i et år, men i efteråret 2001 syntes værre at være svært. Og fra den nye trække i Cup Rusland Spartak fløj ud af kurs – tabt i den første kamp “Shinnik”.

Sæsonen har efterladt en blandet følelse. På den ene side “Spartak” mester igen, og med en anden – en masse ting. For tidlig adskillelse fra dem, der smedede titel og udseende i det team af tilfældige mennesker. Spillerne er ophørt med at vokse. Romantsev i de bedste år kunne fremme, at et højt niveau, en semi-færdige produkt, nu er han med eller ikke kunne, eller ikke ville gøre. Oleg Ivanovich er træt, gammel, blev trukket tilbage og irritabel. Det blev set som vanskeligt Betsafe (anmeldelser hjemmeside) for ham at arbejde på to fronter, og få en del af kritikere. Selv for de team, der med succes er nået vores mål, og vandt en billet til vm i fodbold 2002.

Fra den administrative Anliggender af klubben Romantsev flyttet, magten i “Spartacus” var koncentreret i hænderne af Andrey Chervichenko, der leveres, og økonomisk velfærd champion. Andrey har ikke haft tid til at stoppe smag Spartak til det offentlige, har endnu ikke underholdt publikum med deres sætninger om hamstere og hæmorider, har ikke set lyset af at græde “Kuffert. Stationen. Rostov”. Den nye ejer talte om muligheden for at bygge Spartak stadion, men har allerede formået at bevise, at han er en mand af meget økonomisk. Var klubben ikke kommer til at bruge store penge på spillere. Mens Romantsev og Chervichenko var i samme båd i hver eneste måde, og det viste.

Avl er blevet mere end mærkeligt. Af de mange rekrutter af 2001 har også vist sig at være nyttige Beschastnykh, Mitreski, med visse forbehold, tænker. Resten er enten væk fra målet, eller i fremtiden. Obskure Brasilianere, Afrikanere, Jugoslavere. Af den måde, er ikke gratis. Mukungu længe borte, men hans søn boede. Og for at lokke russiske spiller i “Spartak” blev tungere. Hverken Romantsev var inviteret Rolan Gusev, og Dynamoen har valgt at blive CSKA spiller. For et år “Spartak” har fået ry for klubben, hvor det ikke også sætte pris på deres ledere og lige gode spillere. Første skiltes med Sergey Urana, ikke finde sig selv efter hjemkomsten. Så han udviste den foretrukne af publikum Ilya Tsymbalar. Behøver ikke at holde Vadim Evseev. Og derefter gik til flow – Andrey Tikhonov, Valery Kechinov Nordicbet (gennemgang), Yevgeny Bushmanov, Nikolai Pisarev, Alexander Shirko, Alexander Filimonov. Efter den Gyldne sæson af 2001, med de ting på vej ud, var Viktor Bulatov, Vasily Baranov og Luis Robson. På trods af det faktum, at alle tre kunne bringe de år i aktivet.

Hero af sæsonen kan kaldes Beschastnykh, selv om det i første halvdel af Vladimir i team ikke. Et godt år, brugt, Jegor Titov, men i Bayern er det ikke længere kaldes. Øget rolle Dmitry Parfenov, som blev leder af forsvaret. Næppe fortjente bebrejdelser Yuri Kovtun og Jerry-Christian Cuisse. Og det er uheldigt, at den knæskade i lang tid slået ned Maxim Kalinichenko.

Tidligere “Spartacus” var nedslidte og havde brug for at opdatere. Jo mere, der er moden til store ting “lokomotivet” Yury Semin, udvidede muskler “Zenith”, hvor allerede erklæret sig til den unge Alexander Kerzhakov og Andrei Arshavin. Men det vigtigste Iconoclast skulle være CSKA, som i år blev ledet af Yevgeny Giner, har ikke fundet Generelt og Romantseva. CSKA overlevede den sorte død Sergei Perhun, sygdom og død af Pavel Sadyrin, og nu var klar til at rulle. Kom ambitiøse Valery Gazzaev inviteret en masse af spillere. I russisk fodbold var ved at vende. Den hegemon var ikke klar til dem.