Publikum i vårt land

Bare begynnelsen, med hva jeg sier meg enig. Jeg er enig i at CSKA spiller kjedelig. Kanskje trist. Jeg er enig i at i det minste i hjemmekamper i Champions League på en klubb som CSKA kan kvalifisere for mer, og kanskje ikke bare i hjemmet. Jeg er enig, i enden, slik at “Rostov” spilte med PSV brattere, mye brattere enn CSKA på den nye stadion. Og Ja, jeg er også svært irriterende alle de av Lenin “vi er ikke favoritter” – fra Wales, slutter Tottenham. Hva ville jeg gjøre i stedet av President i klubben? Det samme som du ville ha gjort Roma. Jeg vil ha sparket ham. Bare fordi jeg ønsker å se noe annet. Vektor for utvikling, for eksempel. Og spillet – direkte motsatt til det som hæren vis. Men alt dette er fullstendig irrelevant på grunn av over – min smak. Alt dette ting om “jeg tror”, “jeg tror”, “jeg liker ikke”, “jeg”, “jeg” og et annet ett hundre og femtitre “jeg er”. Europeisk fotball spilles CSKA, sikkert, det kan være andre, men ikke har behov for. Min mening, oppfatning av Roma, mener Vasya Utkin, Vladimir Vladimirovich Putin, så vel som mening ca 140-noe million mennesker i vårt land Generelt har ingen verdi. Vi er bare publikum. Vi kan ønske seg, men vi kan ikke kreve. Det er nødvendig å huske, en gang for alle.

Publikum i vårt land (og ikke bare vår) ikke forstår veldig mye. Nylig Vitaly Suvorov Sports.ru skrev en flott tekst som heter “Hva er galt med fotball fans”. Det var gode eksempler på hvordan folk krevde fratredelse av sir Alex Ferguson, som han var misfornøyd med Arsene Wenger og så mye mer interessant. Les i din fritid. Litt utvikle denne ideen, ville jeg si at vår fan liv i et annet system av verdier, svært forskjellig fra den som lever trener, football club, og alle fotball.

For eksempel kan vi dele spill og resultat. Faktisk, folk har den vanlige frasen “ingen spill, ingen resultat.” Bare forestill deg selv som eier av klubben. Du putter store penger, ta lån, låne fra venner, kanskje til og med kjøre risikoen for flere bedrifter, og din favoritt trener på spørsmålet “hvor er så vår Champions League” gnir du om det faktum at “det er ikke noe resultat, men spillet er.” Fôr, min kjære eier, hans familie spillet. Du kan fortsatt Ånd. Eller en Stiftelse. Til helvete med dem, med en premie fra Champions League.

Du, selvfølgelig, tok hintet. Jeg – at CSKA teoretisk kunne føre Dmitry Alenichev. Og det ville ikke være så “fitte” – spill hjemme mot Tottenham i Champions League, ville være lykke tegne med “Mordovia” i den neste runden av Premier League. Og ingen ville ha sagt “ikke”. Estetisk du også forklart at det bare er “noe”.

Nei, teoretisk sett CSKA kunne føre mange som gjør det. Rashid Rakhimov, for eksempel. Be fans “Loko”. Det er som en av de gangene “ingen spill, ingen resultat.”

Kan fortsatt være Paco Emaer med sin “besittelse”. Sannsynligvis Betway, Valery Karpin i luften “Match-TV” strålte fra glede. Oh yeah, CSKA ville ha hatt en ball i Tyskland. Her er tingen.

Kan fortsatt være Yuri Pavlovich Semin. Eller Sergei Pavlov. Noe russisk-romantisk, styrtende fra null, bare i emnet etter skuffelsen i Paco Chemise og gå tilbake til Premier League.

Det er alle en syk fantasi, selvfølgelig. Jeg vil bare si en ting: i fotball er det ingen “spill” separat, og “resultat”. Er lagets Winmasters (anmeldelser) prestasjoner. I en bestemt turnering og en bestemt sesong, en spesifikk kamp. Så mye som alle andre etter nederlaget for å snakke om “beste prosentandel returer etter hjørner”, alt dette vil virke bare en mutt dumhet. Husker hvordan etter seieren i “Spartacus” du så det TTD analyse av Alexander Bubnov og hans “Carioca – to”. Man kan si at spillet har fått en konservativ, liberal demokrati ble angriperen som i de dager (sett inn navn på William Hill (anmeldelser) berømte veteran) balanserer i stil Prandelli, som har fått en svak lukt av oboronitelnye i stil med Lippi, ble fasjonable som truser fra Dolce Gabbana. En film eller en vellykket eller ikke. Er aldri “mislykkes, men”. Ja, filmen er en 3/10 på IMDb og utleie ingenting samlet inn, men personlig assistent assisterende Direktør – geni. Alle disse “men” – eller for utenforstående som Tula Arsenal (tapt, men kjempet), eller for virkelig store lagene Madrid “ekte” (ble Champions, men med Capello). I alle andre tilfeller, fotball (spille og score) – er en helhet.