Paris och London tragi-komedin lycka

Cykeln av Laurent Blanc i Paris slutade med förlägenhet mot Manchester city förra säsongen. 3-5-2 blev en ny meme, som säkert kan sätta i stället för någon okontrollerad fan av PSG. Ja, eller åtminstone föra honom ut av sig själv. Trots förnekanden av ledarskap, var det uppenbart att dagar av Wenger på klubben är numrerade, och med uppkomsten av sommaren, Qataris ha föredragit att betala en straffavgift på 22 (!) miljoner euro Blanc, bara för att frigöra utrymme på coaching inlägg för Unai emery.

Sola anlände i Paris med ambition och ett bra franska. Tydligen, han blev uttråkad varje år för att vinna Europa League, han ville ha mer. Detta är naturligt, särskilt när du går ut på en klubb med sådana funktioner. Genom att underteckna ett anställningsavtal med “Paris Saint-Germain” Unai faktiskt skrev för genomförande av komplexa uppgifter: ett mer lyckat resultat i Champions League. Ordföranden i klubben Nasser al-Khelaifi sjuk för att se sitt lag från säsong till säsong, slog huvudet i taket i kvartsfinalen, men han förstår att en topp klubb behöver en top game. Emery mål och leverera ett spektakulärt spel för den franska klubben.

Efter att zlatan Ibrahimovic och David Luiz, PSG inte leta efter nya stjärnspelare, och vände sina ögon på de fighters som ny tränare eller om du redan behandlas med antingen på en personlig erfarenhet i sin makt. Krychowiak, Jesé, Vårtgården, Ben Arfa, Meunier — det är alla bra, men den star här och luktar inte. Men detta material är tillräckligt för att genomföra sina reformer inom laget och för att ställa in den mekanism som på sitt eget sätt.

Innan matchen med “Arsenal” smärgel sade att trots den senaste tidens motgångar nöjd med hur hans lag spelar. Kort om vad han har i åtanke: de två sista matcherna i den franska Ligan, PSG vinner. Den första “Monaco” en läxa till hans motsats, och en tur senare förankrade vid hans port, “Saint-Etienne” tog en stund i övertid och Robert Beric att utjämna. Allt detta följdes av några problem på den kanten. Edinson Cavani, till exempel, är nu i utmärkt fysisk form, men har allvarliga problem framför mål. I har vunnit “Metz” matchen att han hade 7 poäng chanser, men inga mål var inte möjligt. Emery försökt och Jesé, och även Ben Arfa, men den önskade effekten också inte se, så var tvungen att lita på anfallaren i Uruguay.

Det verkade som om ödet betalar Eddie för ditt tålamod och som belöning ger honom att göra mål i första minuten. Cavani gjorde det första målet i detta Champions League, samt vad kan vara coolare? Men den absurda teater fortsatte med star nio igen missade en hel del möjligheter. Minst ett hat-trick halkade toppen av attack “Paris St Germain”. Det är otur, förbannelse eller vår hjälte helt glömt bort hur man betyg? Världsmästare 1998 i landslaget i Frankrike Emmanuel Petit har beslutat sig för att stå upp för Edinson. I hans mening är det en topp anfallare som spelar i den föredömliga trycket och spelar alltid på max. Kanske det berövar honom svalka och klarhet i sinnet inför främlingar i porten, men Petit är säker på att detta kommer att komma med förtroende.

Vi rekommenderar också: http://xspelbolag.com