Og her “Spartak” er begyndt at ændre

Og så forvirret ung mand, Artem på det tidspunkt kun var tyve, stod og besvarede spørgsmål fra journalister, der ramte helt af kampen. Han er ikke vant til sådan opmærksomhed fra pressen, bekymrede, blev noget mundlam. Måske nogen har indtryk af, at Spartak nemmere at gentage dine mål på banen end at tale om dem. Og jeg følte, at Artem ønsker at spille igen og igen, giver det går, og score med venstre, lovende at blive guld til venstre. Han havde et stort fald, scorede et par mål, og er blevet meget vigtige spillere i Spartak ensemble. Debuterede på landsholdet i Rusland, som førte til en desperat kamp for en Unibet (anmeldelser hjemmeside) plads i Euro. Han kunne og burde have været leder i mange år fremover. Sundhed skuffe.

Traumer traumer. Lysken, muskler, knæ, Achilles. Kom ud og spillede godt, blinkede igen i infirmeriet. Det lykkedes at forstyrre ikke en fremmed for mig selv Leverkusen til at score en unik mål til hovedet Moskva “Dynamo” og den Gyldne bold “Zenith” på “Petrovsky”. Men det blev behandlet mere. Den mest fornærmende, at ikke alle skader rodløse modtaget i kampe eller træning. At være selavka venlig og pålidelig, han i løbet af ferien gik med at spille fodbold med vennerne, og bare gode bekendte. Og denne venlighed nogle gange gik sidelæns.

Og her “Spartak” er begyndt at ændre sig. En af team begivenheder Artyom ikke-for-talte høfligt med en ukendt solid herre at stille for mange spørgsmål. Den spiller, der mere tid i klinik for Dr. Pfeiffer, og ikke i den kommando, der vidste, at den nye Præsident Andrei Chervichenko. Behøver ikke have et forhold. Og jo mere Tom kæmpede med hans sår, jo flere rygter og historier om, at det er opstået. Har nogen interne problemer, skære i lønnen. Oleg Romantsev stadig troede på Artem, forventede, at han ville overvinde modgang. Men ikke alle i “Spartacus” afhang af Oleg Ivanovich. I sommeren 2003 Chervichenko Bet365 (mere information) fyret legendariske coach, og problemer begyndte for den rød-og-hvid gange. Kort tid før, at klubben stille og roligt gik rodløse.

Husk en Cup-kamp med “en Uralan” på den lille Spartak stadion af et navn Igor Netto. Artem tilbragte hele kampen var en af de bedste på området, og i slutningen scoret af Alexander Filimonov, – trak en linje under nederlag – 4:0. “Jeg føler dårligt for Sasha,” – sagde efter kampen, Artyom, er ikke så tilbageholdende og uartikuleret. Og tilføjede – “jeg har virkelig Betfair (websted) lyst til at spille og score. Træt af at blive behandlet”. Hvem vidste, at dette var den sidste mål Artem i “Spartacus”. Og måske ikke kun på “Spartacus”.

Han prøvede at finde sig selv i russisk fodbold, men gjorde det ikke. Modtagelighed for skader, men stadig fast ufortjent ry er ikke den mest disciplineret spiller gjorde det trick. Flyttet til Aserbajdsjan, og det virkede ikke. En karriere, der lovede en herlig, forsvandt. I nogle af de 26 år. Achilles senen blev hans akilleshæl.

Han forsvandt fra fodbold radar. Om Artem gradvist begyndte at glemme selv de, der klappede hans mål. For et par år siden rodløse mindede sig selv, nægtet en anden batch af rygter. Bor i Sumy, en søn, arbejder i spil elskere. Stadig elsker fodbold. Beroligede dem, der ikke har glemt og forsvundet fra feltet med oplysninger. Indtil da, indtil der var sådan en bitter grund til at huske Artem.