Mutta takaisin Englantiin myöhään XIX vuosisadalla

Joten jokainen venäläinen, saa nyt 50 tuhatta ruplaa kuukaudessa voi helposti tuntuu, englanti muurari keskellä XV luvulla tai selvitys miehistöt aika Sherlock Holmes…

Mutta takaisin Englannissa myöhään yhdeksästoista vuosisata. Palkka rotu, joka niin pitkään haaveillut Pimeyden Voimia alkanut. Jalkapalloilijoiden palkat ovat nousseet tasaisesti vuodesta yhden punnan (tämä viittaa raha-yksikkö) viikossa vuonna 1885 kymmenen kiloa kuukaudessa vuonna 1889, se on korkein maksettu pelaaja Britanniassa, kapteeni, “Preston” Skotti Nick Ross. Kuitenkin, kun neljä vuotta johtava seurat – Aston Villa, Sunderland ja Newcastle (mutta vain yksi club trio seisoo nyt korkein englanti division) maksaa heidän parhaat pelaajat, viisi kiloa viikossa.

Tässä suhteessa, vuonna 1893, ensin sai ehdotus rajoittaa palkkojen jalkapalloilijat. Edustajat “Derby” on ehdottanut palkka baarissa neljä kiloa viikossa. Täytyy sanoa, että näinä vuosina suurin osa englannin pelaajista oli vielä “pluralists” – että on, ne oli eri työ. Pelaajat pelkäsivät niiden tulevaisuus, mutta ei usko, että jalkapallo on tasaisesti ja pysyvästi. Jalkapallo “part time” sai vähemmän kuin neljä kiloa viikossa, ja mahdollinen käyttöönotto chetyrehvalkovoj hihna he eivät välitä. Mutta pieni ryhmä pelaajia, jotka olivat 100% ammatti-ja saavat jopa kymmenen kiloa viikossa – nämä ehdotukset olivat täynnä isku taskussa.

Seuraava: kausi 1895/1896 kuuluisa maalivahti William Fulk, “Läski” Fulk “Sheffield United”, voisi ensimmäinen “voittaa” niiden työnantajien loma – kuitenkin kesäkuukausina, pelaajat olisi saada yksi ja puoli kertaa vähemmän kuin tavallista, mutta se oli vasta alkua. Ja loma ei vain tiedä, miten “Sheffield”. Pelaajat tämä joukkue alkoi saada bonuksia:

kymmenen shillinkiä kukin pois voittaa;

– viisi shillinkiä vetää pois tai kotiin voittaa;

– win-näppäintä pelejä – jopa viisi kiloa. Kaikki.

Hinta voitto on kasvaa harppauksin.

Keskipalkka Englannissa oli sama niinä vuosina, yhden punnan viikossa, ja pätevä vastaanottamaan on jopa kaksi ja puoli kiloa viikossa. Niinpä yksi peli, luokitellaan avain, pelaaja voisi saada kahden viikon palkan pätevä asiantuntija. Jalkapallo on tullut taloudellisesti houkutteleva.

Lisäksi korkeat palkat, pelaajat annetaan usein hyvin palkattuja työpaikkoja yrityksissä, jotka ovat onnistuneet johtajat klubeja. Kuvittele, jos tänään club, osti öljyä sheiks, pelaajat, lisäksi koulutukseen ja pelejä, meillä meni kaksi tai kolme päivää viikossa töitä öljy kentät – että on, vuorotteluperiaatteella…

Toinen houkutus pelaajille oli pääsymaksu. Että on, tulokas alkoi maksamaan lisähintaa liittyä club. Tämä ei ole yllätys, niin, kuten se oli uusi.

Palkat ovat kasvaneet harppauksin. Kausi 1900/1901 vuoden mestari Englannissa tulee “Liverpool”. Hänen pelaajat saavat seitsemän kiloa viikossa, ja bonuksia ja bonus – kaikki kymmenen niistä.

Lopuksi, vuonna 1901, pidetään maamerkki kokous Jalkapalloliiton, joka päättyi säätämistä ensimmäinen palkka kiinnike: nyt, seurat kiellettiin maksaa pelaajille enemmän kuin neljä kiloa viikossa.

Samassa kokouksessa, johdon Yhdistys on kielletty bonus maksut. Sen sijaan edistäminen oli suositeltavaa kiinnittää pelaajat, klubi vietti viisi vuotta, yksi-aika palkkio. Eräänlainen palkinto varten uskollisuus. Päätöslauselmassa tuli voimaan vuonna kausi 1901/1902.

Partners artikkeli: lue ja kasino bonus ja yhtiö – mielipiteitä yhtiöstä ComeOn ja viimeisellä sivulla sponsoriltamme – nähdä