Med denne artikel vil jeg begynde en række artikler

Med denne artikel vil jeg begynde en række artikler om den bedste akademi i verden. Lad os starte med den smukke by og den eneste skole i verden, kandidater, der tog de tre første pladser på listen over “Golden Ball”.

Sted til sted var velvalgt. Kommer ud af metrostationen Kolblank, hvis du kommer til en anden by. Og det er virkelig så: Les Corts var en uafhængig pueblo, med magt er knyttet til Barcelona. Glad opholdsstue målte spidsborgerlig liv, minimere de mulige fristelser. Der er ingen flersprogede skarer, undtagen udenlandske fans af “Barcelona”, erklæres fra tid til anden omkring det lokale Mekka – “Camp Nou” – og indkøbsposer, ikke at tabe, men på Avenida Diagonal. Natten området bliver tom, og i stedet for fodboldfans at dukke Maternitat lokale prostituerede – de er mindre end de fans, men de unge i La Masia deres liv var interesseret i langt mere end verden dedikeret kules.

Så det var før. I 2011 er det afsluttet opførelsen af ​​et nyt uddannelsescenter, som ligger i udkanten af ​​en storby. Det nye center er placeret ved siden af ​​den hyggelige park Torreblanca, i stedet roligere som Barcelona ikke findes i nærheden. De fem-etagers bygning i en moderne stil, den firkant, der husede omklædningsrum, klasseværelser, soveværelser, fitnesscentre, køkkener, pakhuse, bestik … Og alt dette er opkaldt Oriol Torta.

Det Oriol Tort skabte fodboldakademi af “Barcelona”. Det skete i 1979, og i 1988 den store Cruyff færdiggjort de mindste detaljer klubbens filosofi og poleret teknik gennemført i alle aldersgrupper. Drengene scoret i den tid uddannelse i 2500 og absorberes hvad så stolt kaldet “DNA Barcelona.” Xavi, Iniesta, Messi – produktet af arbejdet i kager og Cruyff.

udvælgelse af spillere

Talent Search – grundlaget for livet med ambitionen om klubbens akademi, er “Barcelona”. Hundredvis af forældrene selv er placeret på La Masiyu håb om at knytte deres barn, men de fleste af dem ikke opfylder kravene. Det vigtigste arbejde udføres af scouting tjeneste, som består af 40 eksperter. 15 af dem arbejder i Catalonien, en anden 15 – i resten af ​​Spanien. De resterende 10 spillere søger over hele verden; La Masia datterselskaber i Mexico og Egypten.

Afslørende, arbejdet i spejdere i La Masia betalte dårligt. Grundlaget for klubbens filosofi – troen på, at den rigtige spiller kan dyrkes kun i akademiet. Så der er ingen grund til at betale spejdere at fange spillerne i konkurrencen. Den aggressive transfer politik – det handler ikke om La Masiyu: en ung mand, han skal drømme at spille for “Leopard”. I samme England, er det arbejde, baseret på det modsatte: Spejdere får en langt mere solid penge (på grund af mindre betalinger til vedligeholdelse af kostskolen) og arbejde ud deres fulde, lokke kandidater af top skoler. Nogle gange – og dimittender fra La Masia: Fabregas, Pique, bellerin …

Scout – den første person, der bestemmer behovet for drengene i “Barcelona”. I sit arbejde bruger han kun de mest generelle retningslinjer. For eksempel blandt de fremad vælger færdigstøbte og hurtig tænkning. Opornik – stykket og ekstremt vigtigt for de “Barcelona” stil varer – foretrækker at vokse på egen hånd; dem, der kom udefra, omskole i det centrale forsvar. Målmænd foretrækker dem, der spiller godt ned.

Den anden fase af valg – en sagkyndig undersøgelse. Flere trænere akademi dreng søger i og gøre sin dom. Hvis den er positiv – drengen tilmelde La Masiyu. Konkurrence – 150 personer på plads.

Den daglige rutine og hierarki

Indskrevet drengen i teamet omfatter hans alder. På La Masia sådanne – 15 i seks aldre, fra Prebenzhamin til Huvenil. Hvert hold – to trænere og 25 spillere. Hver dreng modtager en lille stipendium. På niveau med den Cadet (15 år) er bestemt af mulighederne for yderligere undersøgelse. Hvis drengen tilbage, er han betalte 8000 euro om året. I overgangen til Huvenil B – 10 tusind. Ved at tilmelde dig i Huvenil A – 12 tusind.

kilde: http://danske-bookmakere.com/