Kadlec avoimesti Vrba: Monet ihmiset pettynyt ja rallin toisiaan vastaan

se oli täysin keskittyä uusi kausi, jossa, kun kahdeksan pitkää vuotta Sparta parhaita hyppyjä. Maajoukkueen puolustaja Michal Kadlec (31), mutta hänen ajatuksensa joskus resurfaces ja päättyi hiljattain EM. Tšekki häntä ei ollut ainoa minuutti, vaikka se oli vakaa kokoonpano jäsen koko pätevyys. Avoimessa haastattelussa päivittäiseen Sport puhui tunne hämmentynyt valmentaja Pavel Vrba. “Haluan puhua minulle. Mielestäni paljon ihmisiä pettynyt “, sanoo Kadlec.

Olet veti lähes kaikki pätevyys, olet ollut vakaa jäsen avauskokoonpanoon. EURO mutta silloin et ole ollut ainoa minuutti. Kuinka vaikeaa oli käsitellä sitä?
(tauot hetkeksi), “Mitä voin sanoa…Se ei todellakaan ole hyvä, lähinnä en tiennyt.Ensimmäisessä ottelu, minun valmentaja ei puhunut. Olen pahoillani siitä tästä näkökulmasta pelasin suurimman osan pätevyyden, meillä oli hyviä tuloksia. Jo viime ottelussa Turkin kanssa Letnan I I laskettu, että pelaisin. Loppujen lopuksi olen työskennellyt siellä, ja useimmat pelaajat tietävät paremmin kuin valmentaja ja ihmiset ympärillä. Lopuksi, en aloittanut, hävisi. Toinen ottelu Alankomaissa, olen pelannut tätä peliä teimme. EURO Olin varautunut ja laskettiin sen kanssa, että pelaan. Mutta yhtäkkiä se muuttui. Kumpikaan minua se ei ollut perusteltua. Se on surkea, kun on jotain pelannut nároďáku olet yksi kokeneimmista puolustajia, niin et tiedä mitä roolia joukkueessa. Olin siinä tilanteessa hyvin vihainen, mutta mitä voin tehdä?

Tuskin mikään.Miten olet kokenut tämän pettymys?
“Täytyy hyväksyä -valmentaja tällä tavalla. Espanjalaiset pelataan lohkossa, oli vaikea sovittaa. Sitten kroaatit, no, otin, jotka eivät. Mutta Turkkia tarkastella tässä artikkelissa vastaan ​​oli mahdollisuus päästä sisään ja taas en luota siihen oli vaivannut minua paljon. Odotin sitä, sen täytyi olla huipentuma kahden vuoden työn, mikä oli hyvä, ihmiset kehui meitä. Ajossa osoitimme, että voimme pelata raskaita vastustajia. Sitten se valitettavasti muuttunut eikä minulla ollut muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä se. “

perusasetelmaa korvaa Roman Hubník joka ei ollut joukkueessa aikana karsinnat ja ennen mestaruuden hän hyppäsi suoraan avauskokoonpanoon.Kroatiaa vastaan ​​hän teki kömmähdys tavoitteeseen johtavia, mutta alkoi Turkkia vastaan. Olitko yllättynyt sitä?
“Do Haluan sanoa, että anti-roomalaisen ei tee mitään. Olemme klikkaa tästä Super ystäviä, olemme tienneet jo vuosia. Minulla on valtava kunnioitusta häntä. Mutta jos teet virheen…Jos se olin minä, luulen että menisin ulos seuraavan pelin. (Hymyilee katkerasti) En todellakaan odottanut, että pelaisin. Ennen luin EURO valmentajana Vrba sanoo, että se ottaa huomioon myös se, että monet, jotka pelataan karsinnat. Vain Roman ei ole pelannut minuutti ja välittömästi sai vastaan ​​espanjalaisia. Olen ollut suuri ottelu, niin ymmärsin, että alkanut Kroatiaa vastaan. Siellä hän teki virheen, vaikka hän Čechíno (Petr Čech) nerozehrál hyvin.Se mahdollisuus, että olin häntä Turkkia vastaan, oli siellä. Olen kaikkea sillä voisi olla suurempi.


Olen koulutettu enimmillään en ollut vihainen. Mutta kun hän valmistautui ottelua, joten en tajua siellä. Jouduin sietää sitä, mutta se oli valtava pettymys. Kaksi vuotta Maka ja sitten nezahraju minuutti. “

oletan oikein, että tällainen kehitys ennen turnauksen et ole vähiten odottaa?
” Se ei ole. Kun herra Vrba oli tulossa, ja se oli hyvin suosittu. Kesti yli Coach Bilek, jonka jälkeen he kaikki ajoivat. Emme koskaan ymmärtänyt pelaajat koska menimme ulos hänen suuri menestys täällä teki. En tiedä, mitä se oli.Uskon kuitenkin, että valmentaja Vrba paljon ihmisiä pettynyt ja rallin minua vastaan. “

koko haastattelu Michal Kadlec luettavissa torstain painos Sport päivittäin.

tarkista täältä  Koti Urheilu päivittäin 7.14 in 2016 Koti Sport päivittäin 14.7. 2016 Valokuva Sport

sähköinen versio sanomalehti, mukaan lukien arkistot täällä»