Jose Gaya – hopp om Spanien

Andrew Klimenok berättar om en av de mest begåvade fullbacks världen fotboll.
I en blygsam sex tusendelar av en kommun i Pedreguer aldrig fötts bra spelare. Detta är förståeligt: skönheten i den Vita kusten av Costa Blanca som kan distrahera dig från fotboll även de mest begåvade barn. Lyx villor urbaniserade berget Monte Pedreguer, lägenheter och hotell i dalen är alltid fylld med turister, vilket ger en av de få arbetstillfällen för lokalbefolkningen.

Det vanliga spanska Paradis Gaia kvar i elva år – har lockat tränare från Academy i Valencia. Att konkurrensen Jose var tvungen att vänja sig sedan barndomen: hade han att kämpa för en plats i laget sin ålder med duktiga Salva Ruiz. Och lagkamrater bantered, säg, i hög sammankomster av Academy spela Juan Bernat och Jordi Alba, och båda är så bra, att stå ut även mot de äldre pojkarna.

Resultatet blev det motsatta: Gaya är inte bara gjorde det till det största laget, men spelar också en stor roll, och killar, podtrunivali över det, och gränsar till leasing eller Potter i “Valencia Mestalla”. För tredje året i leasingavtal som innehas av chefen konkurrent till Gaia – samma Salva Ruiz, skuggan följt Jose till de lag som Valencia, Spanien den nationella team av deras respektive ålder. Och Gaia blev ytterligare en bekräftelse av regler: letar du efter en duktig ytterback, gå till kontoret i Valencia. Camarasa, Alba och Bernat kommer inte att ljuga.

Styrkor
Gaia har hyfsad fart – som förrätt, och fjärrkontrollen. Dynamisk och effektiv, och man lyckas ansluta till attacker och att snabbt stänga en position i försvar. Hans snabba rinner ner den vänstra flanken förra säsongen inneburit en hel del problem för motståndarna: för att anpassa sig till den spelstil de unga krajka, tog en hel del tid. Dessutom Jose är en bra försvarare dribblingar. I slutet, Gaia, trots sin ungdom och defensiv roll, gjort sex assist under säsongen.

Jose korrekt väljer objektet och glömmer att återvända från anfall till försvar. Gaia är bra i tacklingar, i genomsnitt över 3 en bra match. På grund av den höga hastighet med framgång kan motstå inbiten dribbler: få människor kommer att kunna komma bort från Gaia.

Uppmärksamhet bör ägnas åt psykiska stabilitet av Gaia. Med elva års tävlande med duktiga spelare och Junior år spelar för det spanska nationella grupper av olika sammankomster, han var alltid en team player. Villkoren för svår konkurrens påverkar inte spelet unga försvarare, tvingade honom att göra ett misstag och inte få fotfäste på området.
Precision redskap Gaia når 81 procent – detta trots att Jose, mot traditionerna i den spanska skolan, föredrar långa bollar och passerar in i straffområdet.

Svagheter

Figur Gaia är dålig. Roberto Carlos, naturligtvis, också hade låg tillväxt men att driva den Brasilianska ut bollen var mycket svårt. Smal Gaia, väger 64 kilo är inte att kunna ställa en bra kamp i fall någon är större än Giovinco. Och, naturligtvis, med sådana mått av kamp i luften för Gaia som beställts.

Spelstil

Gaia perfekt sido, den spelare “från början till slut”. Han är lika bra i försvar och i anfall, fart och skicklighet som liknar Jordi Alba (med undantag av mycket simuleringar). Älskar och vet hur att spela i redskap, ofta hänger sig åt i hög hastighet dribblingar. Anslutning till attacken slutar oftast med markiser och mycket, mycket bra – trots det stora antalet långa pass, noggrannhet går från Gaia överstiger 80%. Den nuvarande taktik i spelet det spanska landslaget och ett urval av spelare att diktera förkastande av den anfallande yttrar. Under dessa förhållanden, förekomsten av Gaia och Bellerin löften “the Fury Roha” en ljus framtid: kanske i ett par år har den spanska flankerna skall påminna vingarna av den legendariska Brasilien team av sekelskiftet.

Rekommendera:bookmaker och även sidan – länk men också vår nyaste partner Översyn bookmaker Betfair