Försvarare, Mittfältare, Framåt

Serdar Taski gick Bayern, och det är inte roligt, men riktigt läskigt.
“…Nu ska vi på ett skratt. Inbjudan av denna klubb som “Bayern” – är inte detta ett erkännande av den nivå och examen Uppgifter? – säger Roman Shabazi, som nu arbetar i den armeniska “Banan”. …”

20 matcher “Spartak” som hölls före paus, och Taxco var först i 17 av dem är exakt 1518 minuters koncentrerad speltid och två mål. Endast i den första omgången mot “Svenskarna” framstående bollen i hål Taski ersättas i 12 minuter innan slutet av ordinarie tid. Fler bra spela som mittback i den första halvan av säsongen var upplyst endast av Salvatore, Bonetti – 19 spel från vissla vissla, 1710 minuter, ett mål.

Vi går vidare i CL position. Vladimir Granat – 9 ofullständiga spel och 485 minuter. Olika Evgeny Makeev – 475 minuter i 7 spel. Ilya Kutepov – 5 vissa spel och 356 minuter. Väcker frågan inför ett viktigt segment av säsongen: har klubben inte behöver den andra för produktivitet och inte en mittback bara att låta honom gå till Bayern? En av de bästa klubbarna i världen behövs, och Ljuset är inte det?

Röd-vitt skulle det vara bättre att snarast ta hand om kvalitet ersätter Uppgifter, eftersom den påstådda universalism Makeeva är ett viktigt mål i den “Discovery” som den 26 September förra året enligt Eugene fått av Artem Dzyuba (minns att spelet slutade med betyg 2:2). Eftersom 22-årig Kutepov, där tillväxt under två meter, är svårt att ens utsträckta för att fånga upp benet, vilket framgår av mötet mellan den 17: e omgången mot Rubin: flanken ryggskott trycka på en Kazantsev låga skott genom straffområdet, och gänglig Ilya helt enkelt inte har tid att fånga bollen flyger tum från hans fötter.

Kan inte en stor kille kraftigt för att “forma”. Klumpig ryska hoppa försäkrar allestädes närvarande, Bacetti. Angrepp av “ruby” “Spartak” förvandlas till ett mål kasta i den tjocka av straffområdet (det finns redan “bränd” Kutepov) och annan förlust av poäng när segern var nära (re 2:2). Jag kommer inte ihåg andra misstag av oerfarna CL, men de var. Grov, positionella, från bristande kompetens och rörelse för alla smaker. Och vem är nu den centrala försvar “Spartaka” innan transferfönstret stänger för att fylla tomrummet av skilsmässan med Uppgifter? Tänk själv.

Historia Roman Shirokov klart, Tino Costa fortsätta att hyra och njuta av sevärdheterna i Florens. Jakovlev blir sur i “Vingar”. Aras Ozbiliz gick den spanska “Rayo Vallecano”. Och vad händer då? Problemet poluzaschity friskhet i “Spartacus” en del kan välja att köpa en diversifierad Melgarejo, kunna stå nästan inom ramen för tor, men i förvärvet av det Paraguyanska varje dag tro mindre.

Jag hoppas Alenichev och club förstå att det finns krafter för att mätta den Centrala linjen, att agera i variabel och med hänsyn till rotation skulle vara ganska problematiskt. Om förståelse är frånvarande, röd-och-vit har stora problem och röda ansikte svettig, hoppande från ruta till ruta Glushakova. Mindre än en månad kvar innan slaget med CSKA, och jag behöver inte påminna er om hur i första cirkeln “soldater” hade slitit sönder Spartak center på “Open Arena”.
Fler – inte ett ord om mittfältet.

I januari skrev jag om Movsisyan och lite komplettera den övergripande bilden. Meddelande igen: den armeniska anfallaren tillhör Spartak till sommaren 2019. Förra vintern, Yura utvidgas den nuvarande avtalet, som beräknas fram till 2017. Tack för detta sist men inte minst vi i dag behöver är att gnugga sina händer Shabazi, eftersom den förre VD, peremignuvshis med tidigare medlemmar av Styrelsen Chalanam, var ansvarig för förlängning.

Movsisyan tankar lång avgörande snäll mot honom i Usa, i bikten nyligen, och som ett resultat skadade ben kvar på kontraktet i Moskva före slutet av decenniet. Vem kommer att ha ansvaret? Vem köper en spelare? Det finns ingen sådan. Och vem kommer att ersätta avgick anfallare i Usa, vilket – som jag skulle vara skeptisk till honom eller behandlas – även med kroniska sjukdomar som hanteras i den första omgången för att vara en statistisk match för ze Luis? Stänga ögonen för Cupen våldtäkt av “Volga”, noterar jag att både i Premier League med tre mål och en assist var. Men vänta, det finns mer ryska Messi! 159 minuters speltid, scoring och det enda målet som Davidov har arbetat på mod – speciellt för “Dynamo”. Allt. Den utnyttjar en ren anfallare av “Spartacus” och slutar som ett mål i sig nominella framåt.

Partner: bookmaker och även sidan – åsikter om oss men också vår nyaste partner läs omdöme