Dupla Bjoerndalen és Neuner

norvég Ole Einar Bjørndalen gyalogolt repete huszár darab tavalyi világbajnokságon Hochfilzen. Ausztriában nyert négy vagy öt hím tudományok (ha megszámoljuk a vezetést a norvég relé). A folyamatban lévő világbajnokság Olaszországban, a bet365 fogadások az interneten forgatókönyv ismétlődik. Tridsaťtriročný északi kifejezetten nyerő szombati sprint Anterselva és a vasárnapi harcos és megerősítették, hogy jelenleg ebben a sportban a versenyt.

Bár szombat volt zavarta legalább cseh Michal Šlesingr meglepő, hogy a szárny ezüst tegnap Bjoerndalen nyert a vezető több mint egy perc alatt.Amikor néhány méterre a cél előtt botkormány köröztek fölött, néhány norvég szurkolók a napsütötte közepén már megadta az ő tiszteletére egy közeli kávézóban nyerő sört.

„A második cím íze több. A sprint én, amikor áthaladtak a célvonalon még mindig nem tudom, hogy nyertem, „mondta, hogy 9-szeres világbajnok, aki hamarosan indul, és a világbajnokság sífutó Sapporo.

Egy faj SP sikerült nyerni, és a tiszta futók. Nem esélye lesz Japánban. „Azt hiszem, mind lehet kezelni, másrészt, hogy senki sem próbáltam, és még a tapasztalat hiánya,” mondja szerényen Ole Einar.

Arany annak kétszeresére német hivatalos a Wallgau Magdolna Neunerovej (a képen SITA / AP).Míg junior világbajnok két évvel ezelőtt a World Cup debütál. „Az arany az első próbálkozásra. Ez soha nem fordult elő velem. Még ha én számolt be a pályán, ahogy megy, én nem hiszek az elsőbbségét. Még nem tudom elhinni. Humbug, amit már végigsöpört az egész friss világbajnok, még mindig nem valaha szokni. Ez az én saját téli mese „, áradozott a Neuner, amely pénteken ünnepli 20. születésnapját.

Szlovák biatlon után szombati sprint férfi szégyent. Egyik jelölt kvartett csendes jogot, hogy indítsa el a hatodik évtizedben a legjobb harcosok a versenyen. A 104 tagú területén volt a legjobb Marek Matiaško 71. helyen, amikor kimaradt négy sebeket. Pavol Hurajt hat, amikor a Lezky hiányzott sem az öt célokat.Legjobb élén Dušan Šimočko (2 büntető kör), de még mindig elvesztette a Bjørndalen több mint négy perc és kész a 73. helyen.

becsületböl mentettek nők és különösen Martina Halinárová. A sprint kötöttünk ki 46.


helyen, de a harcos ugrott 27. helyen, a negyedik alkalommal a szezonban lőtt. Tények MS

82. Miroslav Matiaško + 5: 19,2 (7), 83 Hurajt + 5: 30,4 (6).

Bet365 kifizetés hogyan bet365 online sport fogadás