Dette appellere til folk, var impulser for sjel og Drogba

Dette appellere til folk, var impulser for sjel og didier Drogba var ikke vet om det vil ha noen innvirkning på situasjonen, og vil ha minst noen vekt. Senere fant han at hans tale hver dag ble sendt på nasjonal tv, og spilte på alle radiostasjoner i landet. Dette avstemming av de stridende partene måtte vente i lang tid, men det var en start. Den viktigste appellen til fotball stjerner, den Ivorianske gjorde et stort inntrykk på vanlige borgere, og han Didier ble grunnleggeren av sin egen veldedige Stiftelse.

Drogba måtte gå tilbake til plassering av “Chelsea”, og som tilfellet ofte er i løpet av den lange flyturen, hans sinn begynte til overflaten i ulike øyeblikk av fortiden. Han overrasket seg selv, fordi det ikke før slutt trodde på det han gjorde, han ble det han alltid har ønsket å være. For noen år siden det var en drøm, er nå en realitet.

Barndom idol fra Drogba var ikke Maradona eller Pele Betclic (sports betting), og Michel Goba – den yngre bror av hans far, som har spilt i det franske mesterskapet. For hans familie i côte d ‘ ivoire, Michelle hadde status-nesten en halvgud på grunn av det faktum at han bodde i Frankrike. Han kom ofte for å besøke slektninger med sin kone, og den lille Didier stadig bedt om å gå til sin onkel i gjestene. Når Michelle og Fredrik tilbud til foreldre Sportingbet (www) til å ta gutten med ham for alltid – sine barn de hadde, men for Didier det var en sjanse for et lykkelig og fremtid. Foreldrene har avtalt, og Didier glødet med entusiasme. Akkurat for øyeblikket som kom på flyplassen, hvor han innså at han ikke vet når han kommer hjem for å se familien igjen.

For å bosette seg i Frankrike, Drogba var vanskelig. Onkel ofte endre club residence, på grunn av dette i stadig endring og bosted. Når Didier hadde funnet venner på den nye skolen måtte han flytte og starte helt på første, det var deprimerende. Han holdt bare ringe hjem, og deretter, etter å ha snakket med min mor jeg ønsket å slippe alt og reise hjem.

Ti år senere, foreldre gjenforent med sønnen i Frankrike, men bodde i en mye vanskeligere forhold enn i Afrika: åtte personer i et rom som måler 10 kvadratmeter. Didier kunne ikke hjelpe for å føle seg skyldig, fordi, faktisk, familie forlot sine hjemland på grunn av det. Hans alder-kameratene Thierry Henry og David Trezeguet ble invitert til det franske laget og scoret mål i Champions League, og i hans hender var ikke engang en profesjonell kontrakt.

Onkel arrangert for visning i “GunGame” Drogba var et flott show første dag på trening, og på den andre dagen brøt metatarsal bein. Det virket som drømmer om en flott fotball slutten, men plutselig Didier fikk en telefon fra PSG til tross for sin skade, han er klar til å tilby en kontrakt, som får £ 700 uken, Opel Tiger og sju par støvler Nike. Det så litt plausibel, men Drogba, selvfølgelig, var fornøyd. I Paris office ba ham om å vente i fem minutter. Fem stille omgjort til 10, deretter 15. I slutten, etter 40 minutter av deprimerte Drogba igjen tomhendt. “Du var ment til å bo og vente!”, fortalte ham hjem far.

Å vente mer enn to dager ikke hadde siden Didier venstre Paddy Power (anmeldelser) i “Le Mans”, hvor endelig offisielt ble profesjonell. I løpet av de fire årene brukt på klubben, didier Drogba var ikke noe ble oppnådd før slutten av sin kontrakt ,ble igjen i Guingamp, fra der du begynte veien til toppen. Overføring koster bare 80 tusen pounds, men ble avgjørende for klubben – med mål fra Drogba, laget ferdig i en post syvende plass i championship, og den Ivorianske var blant de tre beste målscorere. Etter at sesongen, Didier ble tildelt ringe til landslaget, og har signert en avtale med en favoritt club av hans barndom – “Marcel”.

I Marseille, alt var perfekt: hus med utsikt over havet, familien er fornøyd, spillet var. Drogba ønsket å bo her for en lengre tid, kan jeg endelig slå seg ned og glem alt om buss som fikk ham i barndommen.

Har ødelagt de planer han seg sitt eget spill. Drogba brukt en sesong så sterk at klubben hadde tilbudt penger, som de ikke kunne ha råd til å nekte. Etter kampen mot Porto i Champions League kom til Drogba, Jose Mourinho og lovet at så snart han har mulighet til å kjøpe Didier til laget sitt, han vil definitivt gjøre det. I løpet av sommeren 2004, Mourinho ble trener for “Chelsea” og holdt sitt løfte. Mengden av overføringen utgjorde 38 millioner euro, og President i Marseille, Christophe Boucher jublende innrømmet at han er ikke til å slippe Drogba for pengene det ville være tåpelig. 12 år senere for de samme pengene fra Marseille til London for å forlate Misha Batchwise.