Boleslav nyert Levine a Dinamo Moszkva és Stronatiho Ausztriából

Mlada Boleslav nyert az orosz középpályás Vladislav Levin a Dinamo Moszkva. Jednadvacetiletý futballista aláírt ötödik rangsorok teljes szerződéses június 30-ig 2020 éves kölcsön is jött dugóval Patrizio Stronati Ausztria Bécs. Központi klub tájékoztatta róla a saját webhelyére.

Levin volt Boleslav elejétől január a teszt és a hit négy öt mérkőzést, beleértve az előkészítő Tipsport liga győztes vasárnapi Bet 365 utolsó ellen Pardubicím (4: 0). Dinamo ifjúsági akadémia végzős reggel utazott a csapat, hogy edzőtábor Ausztriában.

Mlada Boleslav a téli szünet előtt, Levine részt csatár Lukas Zeleznik származó Slavia és a másik támadó játékos James Necas kölcsönben a Sparta. Ma is sikeresen teljesítette az orvosi vizsgálatok Stronati és elindult a csapat edzőtáborba.

“Patrizio a mi játékos nagy perspektíva, még az elején a labdarúgó utazás,” mondta az elnök az ötödik nagy liga csapat tábla Josef Dufek. “Sok volt edző Martin Svědík, amely már eddig is Stronatiho korábbi elkötelezettségre Banik Ostrava,” tette hozzá.

“Ez számomra egy új kihívás, és ránézek nagyon boldog. Alapvető számomra érdeke az edző és az egész vezetést a klub, míg vonzódom sportos ambícióit Boleslav,” tette hozzá Stronati hogy Ausztriában jött két évvel ezelőtt Banik Ostrava és aláírt egy szerződést, hogy nyári 2019. A bécsi csapat játszott 14 mérkőzést.

A Cseh liga Stronati befejezett 24 mérkőzést és adott egy cél. Ő is tagja volt az ifjúsági képviselet – bonusz-online.com.